onsdag 1. januar 2014

Godt nytt scrappeår kjære scrappevenner ♥

Godt Nytt År :)

Da har vi trådd inn i et helt nytt og ubrukt år!
La oss bruke hver dag til fulle, og måtte dette bli det beste året for oss alle :)


Her hos oss Papirdokker er vi klare for nytt år, og vi starter året med å presentere vår nye sponsor, som blir med oss på alle utfordringer gjennom hele året!
Vi er superstolte av å kunne presentere vår sponsor for 2014
.
.
.
.


Og her er hva de forteller om seg selv :)
kaBoks designar og sel stempel, utklippsark, mønsterark og dies til alle slags papirprosjekt. 
I designarbeidet vert det lagt svært stor vekt på eit breidt bruksområde for produkta våre. Eksempel på dette er:
- dimensjonane på mønsterarka; ark med dekor i hjørna er tilpassa slik at mønstera framleis fungerar om du kutter arket ned til 6x6 in. Alle fargeseriar har også minst eit ark med store mønster krympa til 6x6» Arka er også laga med utgangspunkt i fargane på Bazzill, så det er lett å finne matchande kartong.
- dies; orda er dimensjonert slik at du kan bruke Xen frå Xyron som lim. Alfabeta er single bokstavar slik du ikkje treng å kutte heile alfabetet kvar gong. Skuggar kan brukast som «grovare» versjonar av orginalen.
- stempel; for det første har vi stempel både på nynorsk og bokmål. Storleiken på stempela er oftast tilpassa standard dies-storleikar og punchar (info om dette finn du på heimesida vår). Vi tek også gjerne imot forslag på tekstar, og vert dei sett i produksjon gir vi deg beskjed om det, og som takk for hjelpa får du stempelet kostnadfritt tilsendt. (admin(at)kaboks.com)

Oddbjørn Fjørtoft er 23 år, studerer elektroingenør i Bergen, og har ansvar for den daglege drifta av kaBoks. Det er også han som er kontaktperson opp mot butikkar som videresel våre produkt. For augneblinken er han utvekslingsstudent i USA, så enklaste måten å nå tak i han er på mail: oddbjorn(at)kaboks.com

Siri er scrapparen på teamet. Ho jobbar på Familieminner i Ålesund der ho også held kurs, ho designar scrappeprodukt, driv med Project Life, Mixed Media, kort og albummar. Du finn ho på scrapperommet, anten dekt med måling, lim og glitter, eller framfor dataskjermen der ho designar ark, stempel, dies og digitale produkt.
Ta gjerne turen innom dem du også, butikken finner du ved å trykke på bilde under her :)Følg dem gjerne på Facebook også, da får du med deg nyheter osv fra dem :
Trykk på bilde under, og du kommer rett til siden dems :)
Vi gleder oss til et helt nytt år sammen med kaBoks og med dere, og vår aller første utfordring til dere kommer litt senere idag :)