tirsdag 28. juni 2011

To nye Designdokker i teamet vårt!

Vi er så happy for å kunne fortelle dere at vi har fått med oss to nye superdyktige jenter i teamet vårt, og vi er så stolte av å nå kunne presentere dem her i bloggen:)

Første nye Designdokke er Carina
Carina er en superflink scrapper som tryller frem de lekreste LOer! Det dukker også opp et kort innimellom og de er ikke mindre flotte de:) Gled dere til å se hennes kreasjoner!Her er Carina, og hva hun forteller om seg selv:


Jeg heter Carina Mäklin og er 35 år, mamma til to, en jente på 11 år og en gutt på 6 år.
Har scrappet siden 2005 og elsker det. Scrapper mest layouts men også et kort i ny og ne.
Liker å være kreativ og lager mye av pynten selv så 
som blomster, figurer og tegner litt.
Jeg har ikke en spesiell stil jeg scrapper, fordi jeg liker å prøve ut alle stiler alt etter som hvilket humør jeg er i.
Men jeg har noen favoritt farger som jeg ofte scrapper og det meste går vel i bruntoner med innslag av blått, grønt og rosa.


Som om ikke det er nok, har vi også fått med oss Gro på laget! Gro er en fabelaktig scrapper som snekrer sammen de lekreste kort, og hun har også fått smaken på LOscrapping nå den siste tiden! Hun er en kunstner med tusjene og penslene sine, noe dere fort vil se av fargeleggingen på hennes kreasjoner.

Her er Gro, og hva hun forteller om seg selv


Gro heter jeg. Bor i Oslo med mann og 4 gutter i alderen 7- 17 år.
Jeg har alltid likt å holde på med noe med hendene mine, og har vel vært innom det meste når det gjelder hobby. Men for 3 år siden oppdaget jeg papirene og ikke minst fargelegging. Jeg startet med å male med distress, men bruker nå også promarkers/aquamarkers.
Til nå har jeg laget mest kort, men har i det siste også prøvd meg på noen LO'er. Ellers koser jeg meg veldig når jeg kan lage forskjellige bokser og esker...
Jeg gleder meg veldig til å gå i gang som Papirdokke 
Vi er så glade for de nye Designdokkene våre og det er med stolthet og glede vi ønsker dem velkommen til oss Smile

Vi minner samtidig om utfordringen vi har ute nå, Scrap sangen
Frist for å levere bidrag er imorgen onsdag kl 23:59